Termeni si Conditii

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE

Magazinul online disponibil la adresele www.HainescuOutlet.RO denumit in continuare HainescuOutlet este administrat de S.C. ALA & ADI OUTLET  S.R.L., cu sediul social in Str. Prof. Truica Vasile, Nr. 25, Carcea, Jud. Dolj, Romania, 207206, persoana juridica romana inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J16/2431/2018, avand codul de inregistrare fiscala 40092500. Telefon: 0761 956 030.

Prezentul document denumit in continuare “Termeni si Conditii” reprezinta un contract la distanta si stabileste termenii si conditiile de utilizare si modul de desfasurare a achizitiilor de PRODUSE si SERVICII comercializate prin intermediul magazinului online HainescuOutlet.

Prin acceptarea Termenilor si a Conditiilor, sunteti, de asemenea, de acord cu Politica de retur, Politica de confidentialitate, precum si cu toate celelalte documente mentionate in cuprinsul prezentului document.

S.C. ALA & ADI OUTLET  S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment Termenii si Conditiile. Orice modificari aduse Termenilor si Conditiilor vor intra in vigoare numai pentru comenzile noi, inregistrate dupa publicarea modificarilor respective pe acest site web. Astfel, va rugam sa cititi Termenii si Conditiile, inainte de fiecare COMANDA, pentru ca este posibil sa fi intervenit modificari de la ultima vizita.

S.C. ALA & ADI OUTLET  S.R.L. depune eforturi pentru mentinerea corectitudinii informatiilor afisate pe magazinul nostru online. Cu toate acestea, avand in vedere posibile erori cu privire la aceste informatii, precizam ca imaginile PRODUSELOR au caracter informativ, iar PRODUSELE livrate pot diferi de imaginile de prezentare, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara notificare prealabila din partea producatorilor. De esemenea, unele caracteristici sau pretul PRODUSELOR prezentate pe site, pot fi modificate fara preaviz sau pot contine erori de operare.

Promotiile si ofertele prezente pe magazinul nostru online sunt valabile in limita stocului disponibil.
Promotiile ce ruleaza pe magazinul online HainescuOutlet nu se cumuleaza cu alte promotii/programe speciale de discount.

Daca aveti orice intrebari cu privire la Termenilor si a Conditiilor de utilizare HainescuOutlet, va rugam sa ne contactati pe mail la contact@hainescuoutlet.ro sau la numerele de telefon :  0761 956 030

     1. DEFINIREA TERMENILOR UTILIZATI

UTILIZATOR: persoana care acceseaza magazinul nostru online, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Termenilor si a Conditiilor de utilizare HainescuOutlet prin finalizarea procesului de inregistrare.

CLIENT: acel utilizator ce initiaza si finalizeaza o COMANDA pe www.hainescuoutlet.ro .

VANZATOR: S.C. ALA & ADI OUTLET  S.R.L.

UTILIZARE ABUZIVA: utilizarea magazinului nostru online intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor sau prevederilor legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii companiei noastre sau celorlalti utilizatori.

COMANDA: document electronic, generat ca urmare a accesarii magazinului online de catre un CLIENT, ce intervine ca forma contractuala intre S.C. ALA & ADI OUTLET  S.R.L.si acesta din urma.

CONTRACT: o COMANDA confirmata de catre S.C. ALA & ADI OUTLET  S.R.L. prin care suntem de acord sa livram CLIENTULUI PRODUSELE solicitate de acesta, iar CLIENTUL este de acord sa efectueze plata acestora.

REVIEW: o evaluare scrisa de catre detinatorul sau beneficiarul unui produs sau serviciu, evaluare redactata pe baza experientei personale si capacitatii acestuia de a realiza comentarii calitative si de a spune daca produsul sau serviciul respecta sau nu specificatiile mentionate de catre producator.

NOTA/RATING: modalitate de exprimare a gradului de satisfactie a unui UTILIZATOR /CLIENT/CUMPARATOR fata de un produs. NOTA/RATING-ul se exprima sub forma de stele, fiecare produs putand primi un punctaj de la o stea, la cinci stele. Acest grad de satisfactie va fi asociat intotdeauna review-ului scris de UTILIZATOR/CLIENT/CUMPARATOR asupra unui produs sau serviciu.

COMENTARIU: apreciere sau observatie cu scop critic, pe marginea unui Review sau a unui alt comentariu.

INTREBARE: formula de adresare catre alti UTILIZATORI/CLIENTI/CUMPARATORI cu scopul de a obtine informatii despre produsele sau serviciile din pagina respectiva.

RASPUNS: informatie scrisa care este transmisa UTILIZATORILOR/CLIENTILOR/CUMPARATORILOR care a adresat o Intrebare in Site, in pagina unui anumit produs. Raspunsul reprezinta o explicatie oferita de un UTILIZATOR/CLIENT/CUMPARATOR unui alt UTILIZATOR/CLIENT/CUMPARATOR in cadrul unei discutii.

DOCUMENT: prezentele Termene si Conditii.

NEWSLETTER: mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS) asupra Bunurilor si Serviciilor si/sau a promotiilor desfasurate de VANZATOR intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea VANZATOR cu referire la informatiile continute de acesta.

ZILE: in cazul in care nu este stipulat altfel, termenul zile face referire la zile lucratoare.

UTILIZATORII site-ului www.hainescuoutlet.ro sunt rugati sa citeasca cu atentie termenii si conditiile de utilizare ce guverneaza desfasurarea tuturor operatiunilor si a raporturilor intre parti, acestea fiind considerate prevederi minimale aplicabile ce se adauga prevederilor legislatiei romanesti in vigoare. Termenii si conditiile pot fi modificate oricand prin actualizarea continutului acestui document, aceste modificari devenind obligatorii cu efect imediat pentru toti UTILIZATORII.

      2. CONSIDERATII GENERALE 

S.C. ALA & ADI OUTLET  S.R.L. ia toate masurile pentru ca informatiile publicate pe pagina sa web, inclusiv descrierea PRODUSELOR precum si preturile listate, sa fie, in orice moment, corecte si complete. Cu toate acestea, se pot face si greseli. In asemenea situatii, HainescuOutlet va incerca sa inlature toate erorile survenite in cel mai scurt timp posibil. In cazul in care HainescuOutlet constata ca eroarea respectiva a afectat/influentat COMANDA dumneavoastra sau Contractul valabil incheiat, va incerca sa va informeze in cel mai scurt timp posibil, oferindu-va atat posibilitatea reconfirmarii COMANZII/a CONTRACTULUI, cat si posibilitatea anularii acesteia/acestuia.

Va rugam sa aveti in vedere ca achizitionarea PRODUSELOR pe internet ofera o experienta diferita de cea din magazin. In special, trebuie sa stiti ca: 

 • culorile PRODUSELOR, astfel cum sunt prezentate pe pagina web, pot fi diferite in realitate, pentru ca depind de mai multi factori, inclusiv, dar fara a se limita la, calibrarea monitorului sau display-ului telefonului dumneavoastra. Cu foarte putine exceptii, majoritatea display-urilor vin necalibrate din fabrica. Calibrarea fiind un process hardware ce implica scanarea culorilor reproduse de catre monitor si crearea uni profil de culoare in vederea calibrarii.
 • marimea si forma PRODUSELOR pot fi percepute diferit in imaginile disponibile pe pagina web fata de realitate, insa S.C. ALA & ADI OUTLET  S.R.L. furnizeaza informatii complete privind caracteristicile PRODUSELOR in descrierile prezentate pentru fiecare PRODUS in parte, inclusiv cantiatea produselor.  
 • fotografiile si imaginile de pe pagina web au doar rol ilustrativ/orientativ. Pentru o descriere exacta a PRODUSULUI si a detaliilor incluse, trebuie sa cititi cu atentie descrierea corespunzatoare a PRODUSULUI;
 • PRODUSELE vor fi livrate numai in masura in care sunt disponibile, existand astfel riscul ca S.C. ALA & ADI OUTLET  S.R.L. sa nu poata livra total sau partial o COMANDA. De asemenea, S.C. ALA & ADI OUTLET  S.R.L. isi rezerva dreptul de a retrage orice produs de la vanzare, in orice moment. 
 • S.C. ALA & ADI OUTLET  S.R.L. depune toate eforturile pentru a livra PRODUSELE solicitate de CUMPARATOR in conformitate cu data de livrare asumata, mentionata in e-mailul cu detalii despre livrare. Mentionam ca toate informatiile cu privire la livrare oferite de S.C. ALA & ADI OUTLET  S.R.L. (pe website, la telefon sau prin e-mail) sunt doar cu titlu estimative, bazate pe estimarile firmelor de curierat partenere si, de aceea, pot varia de la caz la caz.  
 • nu toate PRODUSELE si promotiile valabile pe siteul www.hainescuoutlet.ro vor fi disponibile si in magazinele de retail HainescuOutlet. Preturile practicate online sunt aceleasi cu cele mentionate pe siteul www.hainescuoutlet.ro si aplicate in magazinele HainescuOutlet, insa, ocazional, este posibil sa apara diferente.
 • S.C. ALA & ADI OUTLET  S.R.L. isi rezerva dreptul de a ajusta in mod liber si cu respectarea prevederilor legale, preturile si ofertele speciale practicate.

Comunicarea cu personalul HainescuOutlet se poate realiza prin interactiunea telefonica directa cu acestia sau prin adresele mentionate la sectiunea “contact” din Site. In vederea imbunatatiirii calitatii serviciilor HainescuOutlet apelurile telefonice pot fi inregistrate. 

Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta. 

Nu este permisa utilizarea acestui web site in scopul introducerii in mod deliberat de virusi sau orice alt program sau material care poate fi tehnic daunator sau distructiv. Sunt interzise incercarile de acces neautorizat la acest web site, la serverul pe care este gazduit acesta sau la orice alt server, calculator sau baza de date in legatura cu acest site web. Prin acceptarea Termenilor si Conditiilor va angajati sa nu atacati acest site web prin intermediul unui atac de blocare a serviciului sau de blocare distribuita a serviciului.

Nerespectarea dispozitiilor din prezenta clauza va fi raportata autoritatilor competente in vederea aplicarii sanctiunilor legale si va determina suspendarea imediata a dreptului de a utiliza acest site web.

Desi depune toate eforturile pentru a asigura o navigare sigura pe pagina sa web, compania noastra nu poate garanta ca site-ul, serverele pe care este gazduit sau e-mailurile trimise nu contin erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator, caderi de linie sau orice alti factori similari. Va rugam sa aveti in vedere ca folositi site-ul pe riscul propriu, S.C. ALA & ADI OUTLET  S.R.L. nefiind in niciun fel responsabil pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site. Astfel, este in avantajul dumneavoastra sa va asigurati ca aveti instalate sisteme adecvate de aparare, menite sa va protejeze calculatorul de virusi si/sau orice alt continut daunator.

S.C. ALA & ADI OUTLET  S.R.L. are dreptul, in orice moment, sa modifice, sa suspende sau sa inceteze comercializarea online a PRODUSELOR, partial sau in totalitate, temporar sau permanent, cu sau fara notificare prealabila.

     3. DESFASURAREA OPERATIUNILOR DE VANZARE

Accesul in vederea efectuarii unei COMENZI ii este permis oricarui CLIENT/CUMPARATOR.

Pentru motive justificate S.C. ALA & ADI OUTLET  S.R.L. isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul CLIENTULUI/CUMPARATORULUI in vederea efectuarii unei COMENZI si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii CLIENTULUI/CUMPARATORULUI pe Site, actiunile acestuia ar putea perturba sau prejudicia in orice fel activitatea S.C. ALA & ADI OUTLET  S.R.L. sau a celorlalti clienti.

In oricare dintre aceste cazuri, CLIENTUL/CUMPARATORUL se poate adresa Departamentului de Relatii cu Clientii al HainescuOutlet, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor sus-mentionate.

Prin lansarea unei COMENZI pe HainescuOutlet, CLIENTUL este de acord sa fie contactat (telefonic, prin SMS sau prin e-mail) de catre reprezentantii magazinului nostru online.

Daca S.C. ALA & ADI OUTLET  S.R.L. confirma executarea unei COMENZI, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor COMENZII. Acceptare comenzii de catre compania noastra se considera finalizata atunci cand exista o confirmare electronica (e-mail sau SMS) din partea SOCIETATII catre CLIENT, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia din urma. 

S.C. ALA & ADI OUTLET  S.R.L. nu considera in nici un moment o COMANDA neconfirmata ca avand valoarea unui CONTRACT. Asadar, CONTRACTUL intra in vigoare la confirmarea COMENZII de catre companie.

Prezentele termene si conditii generale de vanzare vor sta la baza CONTRACTULUI astfel incheiat. 

     4. OBIECTUL CONTRACTULUI

Obiectul CONTRACTULUI il constituie PRODUSUL/PRODUSELE cu privire la care CLIENTUL si-a exprimat optiunea de a le cumpara, prin generarea unei COMENZI pe HainescuOutlet, confirmata de catre personalul de vanzari al companiei noastre. PRODUSUL/PRODUSELE are/au caracteristicile mentionate pe magazinul online.

     5. PRETUL CONTRACTULUI

Pretul PRODUSULUI/PRODUSELOR este acela mentionat pe www.hainescuoutlet.ro. Acesta poate fi modificat in orice moment, fara preaviz. Exceptie fac doar comenzile ce au fost deja confirmate. Modificarile preturilor nu se aplica retroactiv.

In cazul in care CUMPARATORUL nu poate fi contactat, intr-un termen rezonabil, folosind detaliile de contact pe care le-a furnizat in timpul procesului de COMANDA, HainescuOutlet va considera COMANDA  anulata si CUMPARATORUL va fi notificat despre aceasta prin e-mail sau SMS. 

S.C. ALA & ADI OUTLET  S.R.L. depune toate eforturile pentru ca preturile afisate sa fie corecte. Cu toate acestea, este posibil sa apara si erori. In cazul in care S.C. ALA & ADI OUTLET  S.R.L. descopera o eroare legata de pretul unui/unor PRODUS/PRODUSE comandate deja de catre CUMPARATOR, acesta va fi informat cat mai curand posibil, cu privire la eroarea produsa. In aceste situatii, CUMPARATORUL va avea optiunea fie de a reconfirma COMANDA la pretul corect, fie de a anula COMANDA.  

In cazul in care CUMPARATORUL decide anularea Comenzii, dupa ce a fost informat cu privire la preturile corecte ale PRODUSELOR, insa anterior acestui moment a achitat deja pretul PRODUSELOR comandate, S.C. ALA & ADI OUTLET  S.R.L. va oferi rambursarea diferentei in cel mai scurt timp posibil, dar fara a depasi 10 zile de la data anularii.

In masura in care S.C. ALA & ADI OUTLET  S.R.L. nu a informat CUMPARATORUL cu privire la preturile eronate, potrivit prevederilor din prezenta sectiune si a confirmat COMANDA, contractul valabil incheiat va fi executat in mod corespunzator si PRODUSELE vor fi livrate in conformitate sectiunea MODALITATILE DE LIVRARE de mai jos.

Preturile afisate includ TVA precum si orice alta taxa dar nu includ cheltuielile de ambalare, expediere si livrare.

     6. MODALITATILE DE LIVRARE

Dupa confirmarea comenzii si expedierea acesteia, clientul va primi un e-mail sau SMS ce va contine numarul documentului de transport (AWB) pentru verificarea stadiului transportului, valoarea Comenzii, modalitatea de plata. 

S.C. ALA & ADI OUTLET  S.R.L. isi va indeplini obligatiile contractuale in termen de maxim 14 zile de la data la care a comunicat CLIENTULUI mesajul de confirmare referitor la COMANDA. In cazul in care nu poate executa CONTRACTUL din cauza ca PRODUSUL nu este diponibil, S.C. ALA & ADI OUTLET  S.R.L. va informa CLIENTUL despre aceasta situatie.

S.C. ALA & ADI OUTLET  S.R.L. poate livra CLIENTULUI un produs similar avand acelasi pret, in situatia in care PRODUSUL solicitat initial nu este disponibil, numai dupa informarea si cu acordul CLIENTULUI. 

PRODUSUL va fi livrat CLIENTULUI prin serviciile de curierat rapid cu care colaboreaza compania noastra conform optiunii CLIENTULUI.

Dupa semnarea documentelor de livrare, CUMPARATORUL dobandeste posesia fizica a PRODUSELOR comandate. Din acest moment, CUMPARATORUL preia toate riscurile asupra PRODUSELOR, respectiv riscul de pierdere sau de deteriorare.

In cazul in care CUMPARATORUL nu este disponibil personal, poate desemna o terta persoana care sa preia PRODUSELE in numele sau. Reprezentantul CUMPARATORULUI trebuie sa fie o persoana cu capacitatea juridica necesara, respectiv sa fi implinit varsta de 18 ani, pentru a putea primi, in numele CUMPARATORULUI, PRODUSELE. 

     7. METODELE DE PLATA

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare COMANDA. S.C. ALA & ADI OUTLET  S.R.L. va emite catre CLIENT o factura pentru PRODUSELE si serviciile ce urmeaza a fi livrate, obligatia CLIENTULUI fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform legislatiei in vigoare. 

Platile se fac  in moneda nationala – leu/lei dar si euro/dolar.

Platile se pot efectua in sistem ramburs sau prin card online

Plata in sistem ramburs: Se face in numerar, integral, la livrarea PRODUSELOR. In cazul livrarii PRODUSULUI printr-o firma de curierat, plata PRODUSULUI se face dupa verificarea coletului de catre CLIENT. Plata se va face direct catre firma de curierat pe baza de chitanta.

Plata cu cardul: Se face online, integral in momentul efectuarii checkout-ului de catre CLIENT, prin procesatorul de plati online MOBILPAY.

In afara de cazul in care este agreat de SOCIETATE si CLIENT diferit, S.C. ALA & ADI OUTLET  S.R.L. se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate PRODUSELOR si serviciilor comandate de catre CLIENTI in momentul predarii acestora catre curier, pe baza de contract, sau catre reprezentantul CLIENTULUI. 

S.C. ALA & ADI OUTLET  S.R.L. va asigura ambalarea corespunzatoare a bunurilor si transmiterea documentelor insotitoare la CLIENT. Livrarea PRODUSELOR va fi efectuata doar pe teritoriul Romaniei. Proprietatea asupra PRODUSELOR si serviciilor va fi transferata CLIENTULUI doar in momentul incasarii contravalorii acestora. 

      8. POLITICA DE RETUR

Urmatorul aspect face referire doar la persoanele fizice conform legislatiei in vigoare.

Conform Ordonantei nr. 34/2014, privind regimul juridic al contractelor la distanta, produsele se returneaza in termen de 14 zile calendaristice, de la primirea coletului. In situatia mentionata mai sus, CLIENTUL are dreptul de a returna orice produs in termen de 14 zile calendaristice de la receptia acestuia si poate solicita returnarea sumei de bani, schimbarea cu un alt produs sau returnarea contravalorii sub forma de voucher. In aceste cazuri, valoarea in bani returnata, produsul inlocuit sau returnarea contravalorii sub forma de voucher, se refera strict la costul produselor, exclus taxele de expeditie.

Plata transportului aferenta produsului returnat respectiv cea aferenta produsului trimis pentru inlocuire ii revine clientului. 

In cazul in care se opteaza pentru: 

 • Inlocuirea cu un alt produs, acesta va fi expediat in cel mai scurt timp posibil (in masura in care este disponibil in stoc).
 • Rambursarea contravalorii produsului, aceasta va fi facuta in termen de maxim 14 zile de la receptionarea de catre S.C. ALA & ADI OUTLET  S.R.L.coletului cu produsele returnate.
 • Returnarea contravalorii sub forma de voucher, pe care il puteti folosi intr-o viitoare comanda, aceasta va fi facuta in termen de maxim 5 zile de la receptionarea de catre S.C. ALA & ADI OUTLET  S.R.L.a coletului cu produsele returnate.

La retur sunt acceptate doar produsele care respecta intocmai forma in care ele au fost livrate, insotite de factura de achizitie.

Nu se admit la retur:

 • Produse care au fost desfacute
 • Produse care au fost testate/utilizate
 • Produse care nu au etichetele intacte, au sigilii rupte ori sterse
 • Produse achizitionate de la alte magazine 
 • Produse neinsotite de documentele ce dovedesc achizitia (factura sau bon fiscal)
 • Produse cu ambalajele deteriorate in orice fel

Aceste masuri sunt specifice produselor cosmetice intru-cat termenul de valabilitate al acestora se calculeaza incepand cu prima deschidere a ambalajului, iar odata cu utilizarea/testarea lor apare riscul transmiterii de virusi prin transferul produsului altei persoane.

PROCEDEUL DE RETURNARE AL PRODUSELOR

Pentru a realiza returul unui produs urmati pasii de mai jos:

 • Asigurati-va ca produsul corespunde intocmai conditiilor de mai sus
 • Completati formularul standard de retur RMA pe care il puteti accesa aici
 • Contactati serviciul Relatii Clienti prin email la adresa  contact@hainescuoutlet.ro sau telefonic: 0761 956 030
 • Ambalati produsul corespunzator pentru ca acesta sa fie ferit de socuri ce pot aparea in timpul transportului. Produsele care ajung retur in forma necorespunzatoare datorata ambalarii defectuoase nu vor putea beneficia de garantia returnarii.
 • Expediati coletul la adresa: Str. Prof. Truica Vasile, Nr. 25, Carcea, Jud. Dolj, Romania, 207206, Telefon: 0761 956 030, prin orice serviciu de curierat rapid sau prin Posta Romana.

Dupa receptionarea coletului veti fi contactat/ contactata de un membru al departamentului Relatii Clienti care se va ocupa de returul produslui dumneavoastra. 

Atentie! Responsabilitatea cu privire la integritatea produsului pe perioada transportului in vederea returnarii acestuia apartine exclusiv clientului. Produsele deteriorate in timpul transportului ce nu fost ambalate corespunzator la expediere nu vor fi acceptate la retur. Daca produsul nu respecta intocmai conditiile mentionate mai sus compania noastra isi ezerva dreptul de a nu accepta returul produselor. Contravaloarea transportului tur-retur cade in sarcina clientului.

      9. TERMENII SI COSTUL LIVRARII

S.C. ALA & ADI OUTLET  S.R.L. va livra PRODUSELE in cadrul termenelor mentionate pe MAGAZINUL ONLINE pentru PRODUSUL comandat, la data generarii COMENZII sau in cel mult 30 de zile de la data la care CLIENTUL a generat COMANDA, cu exceptia cazului in care partile au convenit altfel. 

In  cazul in care nu poate executa CONTRACTUL datorita faptului ca PRODUSUL sau serviciul nu este/nu mai este disponibil, SOCIETATEA va informa CLIENTUL despre aceasta indisponibilitate, urmand ca sumele de bani achitate de catre CLIENT pentru PRODUSUL sau serviciul indisponibil sa fie rambursate in termen de maximum 14 de zile.

In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare, S.C. ALA & ADI OUTLET  S.R.L. va anunta CLIENTUL cu privire la termenul estimat de finalizare a livrarii.

In cazul in care S.C. ALA & ADI OUTLET  S.R.L. primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea PRODUSELOR, S.C. ALA & ADI OUTLET  S.R.L. poate refuza onorarea livrarii, fara ca acest lucru sa se considere o incalcare a CONTRACTULUI, sau poate stabili un nou termen de onorare a comenzii.

PRODUSELE comercializate de HainescuOutlet pot fi livrate peste tot, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de dumneavoastra la efectuarea comenzii. Dupa expedierea coletului, veti primi un email de notificare cu privire la noul status al comenzii.

     

10. EXPEDIEREA COMENZILOR

Toate comenzile ce sunt plasate de Luni pana Vineri in intervalul orar 09:00 - 12:00 sunt expediate in aceeasi zi, cu exceptia sarbatorilor legale si a perioadelor de promotie de tip Black Friday.

Comenzile lansate dupa ora 12:00, in zilele de sambata si duminica sau in zilele libere prin lege vor fi operate si expediate in urmatoarea zi lucratoare. Pentru mai multe informatii puteti accesa aici lista de sarbatori legale.

In cazul mai multor comenzi plasate de pe celasi cont, avem nevoie de confirmare telefonica pentru a putea expedia coletele. 

In cazuri rare (promotii cu impact puternic, Black Friday, evenimente neprevazute) procesarea comenzilor poate dura mai mult datorita volumului mare de colete. Cu toate acestea procesarea comenzilor confirmate nu poate depasi 10 zile.

Procesare comenzilor ce includ PRODUSE a caror stoc a fost gresit raportat de platforma noastra de ecommerce sau cele plasate de utilizatori ce nu au putut fi contactati de consilierii de vanzari ai companiei noastre, va fi amanata pana la rezolvarea situatiei aparute.

     11. MODALITATI SI COSTURI DE EXPEDIERE

Transportul produselor comandate pe HainescuOutlet se face prin companiile ce ofera servicii de Curierat rapid partenere precum Fan Curier.

 • Tariful standard de livrare este de 25 lei pentru comenzi a caror valoare este mai mica de 250 de lei.
 • Comenzile mai mari de 250 de lei beneficiaza de TRANSPORT GRATUIT prin Fan Curier
 • Termenul de livrare este in general de maxim 2 zile lucratoare din momentul expedierii coletului in localitatile aflate in aria de acoperire a companiei de curierat partenere si de maxim 10 zile pentru localitatile ce nu se afla in aria de acoperire. Acesti termini pot fi depsiti in anumite cazuri precum perioade de promotii (Black Friday, Reduceri de Craciun, Campaniile de Paste etc.) sau perioade in care drumurile sunt impracticabile (inundatii, caderi masive de zapada etc.).
 • Livrarea coletelor sambata este posibila dar nu poate fi garantata.
 • Livrare se face in sistem Door to Door (coletul este livrat direct la dumneavoastra acasa)

Coletul dumneavoastra este depozitat in vederea livrarii timp de maxim 5 zile de catre Curierul Rapid. In cazul in care nu ridicati coletul in acest interval, acest va fi returnat catre compania noastra. 

In cazul in care aveti doua comenzi cu statusul „In Asteptare” si date identice de livrare/expediere, cele doua comenzi vor fi cumulate/unite din sistemul nostru. Prima comanda se anuleaza automat, iar produsele din prima comanda se adauga in a doua comanda.

Ca masura restrictiva pentru CLIENTII ce nu ridica PRODUSELE comandate ne rezervam dreptul de a nu mai expedia noi comenzi fara ca plata acestora sa fie efectuata integral in avans .

Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta la numerele de telefon 0761 956 030  sau pe email la contact@hainescuoutlet.ro . 

    12. POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Confidentialitatea informatiilor personale ale CLIENTILOR HainescuOutlet este unul dintre aspectele pe care le tratam cu cea mai mare seriozitate.

HainescuOutlet colecteaza informatii prin intermediul site-ului web www.hainescuoutlet.ro, in conformitate cu legislatia romana care face referire la aceste aspecte. Site-ul plaseaza "cookie-uri" pe calculatorul vizitatorului, ce sunt utilizate pentru autentificare, adaugarea de produse in cos, plasarea de comenzi si colectarea de informatii statistice cu privire la utilizarea siteului nostru.

Colectarea datelor se face prin:

     • Formularul de inregistrare CLIENT;
     • Formularul de actualizare a informatiilor CLIENTULUI;
     • Formularul de plasare a COMENZILOR;
     • Formularul de contact;
     • Formularul de recenzii produse;
     • Formularul de abonare newsletter;

Datele cu caracter personal colectate prin intermediul siteului sunt folosite pentru:

     • Facilitarea comunicarii directe si indirecte cu CLIENTii
     • Facturarea PRODUSELOR/SERVICIILOR comandate de catre dumneavoastra
     • Informarea utilizatorilor cu privire la statusul comenzilor plasate
     • Livrarea PRODUSELOR
     • Informarea UTILIZATORILOR cu privire la disponibilitatea de stoc a unuia sau mai multor PRODUSE
     • Informarea UTILIZATORILOR asupra diferitelor oferte/ promotii disponibile
     • Informarii UTILIZATORILOR privind situatia contului de pe HainescuOutlet, evolutia si starea COMENZILOR, precum si evaluarea PRODUSELOR si serviciilor oferite. 

In conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, S.C. ALA & ADI OUTLET  S.R.L.isi asuma obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de utilizatorii siteului nostru.

Compania noastra se angajeaza sa nu transmita datele colectate catre terti, cu exceptia companiilor de Curierat in vederea livrarii produselor si a situatiilor expres prevazute de legislatia statului Roman in vigoare. Astfel, informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate Parchetului, Politiei, Instantelor Judecatoresti sau altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Orice UTILIZATOR care a furnizat explicit date cu caracter personal pe site-ul HainescuOutlet poate opta pentru stergerea acestora din baza noastra de date prin trimiterea unui e-mail la adresa contact@hainescuoutlet.ro.

In cazul in care utilizatorii nu doresc sa primeasca in continuare comunicari comerciale prin email din partea companiei noastre pot utiliza link-ul de dezabonare din footer-ul newsletter-ului HainescuOutlet primit prin email.

Optiunea de stergere a contului se printr-un email trimis catre contact@hainescuoutlet.ro cu subiectul “Stergere Cont”, in cadrul mesajului specificand adresa de email folosita la inregistrarea contului dvs.

In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul S.C. ALA & ADI OUTLET  S.R.L.. In cazul in care dupa trecerea acestui termen nu se ajunge la o intelegere, litigiul va fi solutionat de catre Comisia de Arbitraj de pe langa Camera de Comert si Industrie a Municipiului Iasi sau de catre instantele de judecata competente din  Municipiul Iasi.

Pentru informare si suport, ne puteti contacta la adresa contact@hainescuoutlet.ro  , iar pentru sesizari si reclamatii, la adresa contact@hainescuoutlet.ro .

Toate comunicarile in scris vor fi facute pe adresa:  
S.C. ALA & ADI OUTLET  S.R.L.
Str. Prof. Truica Vasile Nr. 25
Carcea
Jud. Dolj, Romania, 207206
Telefon: 0761 956 030

13. POSTAREA DE REVIEW-URI, COMENTARII, INTREBARI SI RASPUNSURI

Postarea de Review-uri, Comentarii, Intrebari si Raspunsuri se poate face, de catre UTILIZATORI/ CLIENTI/CUMPARATORI, accesand pagina fiecarui produs in sectiunea „Cere detalii”, „Scrie un review” sau accesand pagina PAREREA CLIENTILOR. Informatiile inscrise pot fi atat pozitive, cat si negative, si se vor referi la caracteristicile si modul de folosire al unui produs.

In momentul inregistrarii unui anumit Review/Comentariu/Intrebare/Raspuns pe Site, UTILIZATORII/ CLIENTII/CUMPARATORII acorda S.C. ALA & ADI OUTLET  S.R.L. o licenta neexclusiva, perpetuua, irevocabila, nelimitata teritorial si dau dreptul S.C. ALA & ADI OUTLET  S.R.L. de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, distribui si de a afisa acest continut.

Fiecare UTILIZATOR/ CLIENT/CUMPARATOR, in momentul inscrierii de Review-uri /Comentarii /Intrebari /Raspunsuri in sectiunile mentionate, se angajeaza sa respecte urmatoarele reguli: 

 • sa faca referiri doar la caracteristici si/sau modul de utilizare al unui anumit produs, evitand informatii legate de aspecte ce se pot schimba (pret sau oferte promotionale);
 • sa utilizeze un limbaj corespunzator, neofensator, fara termeni care pot jigni sau afecta orice alt UTILIZATOR/CLIENT/CUMPARATOR;
 • sa se asigure ca informatiile introduse de ei sunt realiste, corecte, neinselatoare si in conformitate cu legislatia aplicabila pe teritoriul Romaniei, respectand astfel inclusiv drepturile altor parti, drepturile de autor, de marca comerciala, de licenta sau alte drepturi de proprietate, publicitate sau intimitate;
 • sa foloseasca aceasta facilitate doar pentru a comunica sau a obtine detalii suplimentare referitoare la un anumit produs sau serviciu de pe Site fara a face referire la alte firme ce promoveaza vanzarea si cumpararea de produse sau servicii;
 • sa nu furnizeze sau sa solicite, in niciun mod si in nicio masura, date personale (detaliile de contact, informatii despre adresa de livrare sau de domiciliu, numere de telefon, adrese de email, nume si/sau prenume etc.) sau orice alta informatie care poate determina dezvaluirea acestor date personale;
 • sa nu inscrie informatii si/sau detalii despre URL-uri (legaturi) din alte site-uri comerciale ce desfasoara aceeasi activitate comerciala ca si S.C. ALA & ADI OUTLET  S.R.L.
 • sa nu incerce fraudarea serviciilor puse la dispozitie de catre S.C. ALA & ADI OUTLET  S.R.L. sau sa inscrie Parerea Clintilor/Comentarii/Intrebari/Raspunsuri care sa contina materiale de natura publicitara; 
 • sa nu utilizeze Review-ul/Comentariul ca mijloc de comunicare cu VANZATORUL, in acest sens se vor folosi datele de contact ale  inscrise pe Site. 

Pe langa o evaluarea realista critica, in momentul inscrierii unui Review, UTILIZATORUL/ CLIENTUL/CUMPARATORUL va adauga si un Rating relevant pentru produsul sau serviciul aferent. Parerea Clientilor, impreuna cu Rating-urile corespunzatoare lor, vor influenta Rating-ul general al produsului sau serviciului, numar care este afisat sub titlul fiecarui produs. Astfel, un Review insotit de un Rating mare duce la o crestere a Rating-ului general, iar un Review insotit de un Rating mic duce la o scadere a Rating-ului general.

Cand un Review/Comentariu/Intrebare sau Raspuns este semnalat de catre un UTILIZATOR/CLIENT/CUMPARATOR ca avand un continut inadecvat, dintr-o perspectiva strict subiectiva, acest continut este examinat cu atentie de catre VANZATOR pentru a determina daca incalca Termeni si Conditii Site-ului.  

In cazul in care VANZATORUL constata incalcarea Termenelor si Conditiilor in mod repetat, acesta isi rezerva dreptul de a suspenda posibilitatea UTILIZATORULUI/ CLIENTULUI/CUMPARATORULUI de a inscrie Parerea Clintilor/Comentarii/Intrebari sau Raspunsuri in sectiunile „Cere Detalii”, „Scrie un review”si „Parerea Clintilor”.

14. SESIZARI SI RECLAMATII

Sesizarile sau reclamatiile legate de PRODUSUL/PRODUSELE achizitionat/e se pot comunica (verbal sau scris) in maxim 30 de zile calendaristice de la primirea comenzii.

Pentru sesizari sau reclamatii legate de PRODUSUL/PRODUSELE achizitionat/e, CUMPARATORII au la dispozitie numerele de telefon 0761 956 030 sau adresa de email contact@hainescuoutlet.ro.

Termenul maxim de solutionare a reclamatiilor sau sesizarilor este de 30 de zile de la primirea acestora. 

Toate comunicarile in scris vor fi facute pe adresa:  

S.C. ALA & ADI OUTLET  S.R.L.
Str. Prof. Truica Vasile Nr. 25
Carcea,
Jud. Dolj, Romania, 207206
Telefon: 0761 956 030

     15. UTILIZAREA COOKIE-urilor

Ce sunt Cookie-urile?

Cookie-urile sunt fisiere mici de text care sunt salvate in browser-ul dvs. Acestea sunt descarcate in browser-ul dvs. prima oara cand accesati site-ul nostru. La urmatoarea dvs. accesare a site-ului nostru, informatiile continute de acestea sunt trimise inapoi la website-ul initial (first party cookie) sau catre un alt site, caruia ii apartine (third party cookie). Astfel, este recunoscut faptul ca site-ul a fost deschis cu browser-ul respectiv, iar statusul este modificat, de exemplu afisarea anumitor continuturi. In acest sens, Cookie-urile memoreaza de exemplu produsele adaugate in cos, preferintele sau modul in care utilizati un site.

La ce sunt folosite Cookie-urile?

Aceste fisiere fac posibila recunoasterea terminalului utilizatorului si prezentarea continutului intr-un mod relevant, adaptat preferintelor utilizatorului. Cookie-urile asigura utilizatorilor o experienta placuta de navigare si sustin eforturile HainescuOutlet pentru a oferi servicii comfortabile utilizatorilor: (ex: preferintele in materie de confidentialitate online sau cosul de cumparaturi.) De asemenea, sunt utilizate in pregatirea unor statistici anonime agregate care ne ajuta sa intelegem cum un utilizator acceseaza paginile noastre web, permitandu-ne imbunatatirea structurii si continutului lor, excluzand indentificarea personala a utilizatorului.

Ce Cookie-uri folosim?

Folosim doua tipuri de Cookie-uri: per sesiune si fixe. Primele sunt fisiere temporare ce raman in terminalul utilizatorului pana la terminarea sesiunii sau inchiderea aplicatiei (browser-ului web). Fisierele fixe raman pe terminalul utilizatorului pe o perioada definite in parametrii Cookie-ului sau pana sunt sterse manual de utilizator. In acet moment perioada de pastrare a Cookie-urilor fixe generate de magazinul nostru online este de maxim 30 de zile (Cos de cumparaturi persistent, Autentificare persistenta)

Cum sunt folosite cookie-urile de catre acest site?

O vizita pe acest site poate plasa cookie-uri in scopuri de:

 • Cookie-uri de performanta a site-ului
 • Cookie-uri de analiza a vizitatorilor
 • Cookie-uri pentru geotargetting
 • Cookie-uri de inregistrare
 • Cookie-uri pentru autentificare
 • Cookie-uri pentru stocarea produselor adaugate in cosul de cumparaturi
 • Cookie-uri ale companiilor terte (Google, Facebook)

Contin Cookie-urile date personale?

Cookie-urile in sine nu solicita informatii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate si, in cele mai multe cazuri, nu identifica personal utilizatorii de internet. Datele personale colectate prin utilizarea Cookie-urilor pot fi colectate doar pentru a facilita anumite functionalitati pentru utilizator. Datele sunt criptate intr-un mod care face imposibil accesul persoanelor neautorizate la ele.

Stergerea Cookie-urilor

In general, o aplicatie folosita pentru accesarea paginilor web permite salvarea Cookie-urilor pe terminal in mod implicit. Aceste setari pot fi schimbate in asa fel incat administrarea automata a Cookie-urilor sa fie blocata de browser-ul web sau utilizatorul sa fie informat de fiecare data cand Cookie-uri sunt trimise catre terminalul sau. 

Informatii detaliate despre posibilitatile si modurile de administrare a Cookie-urilor pot fi gasite in zona de setari a aplicatiei (browser-ului web). Limitarea folosirii Cookie-urilor poate afecta anumite functionalitati ale paginii web. Blocarea Cookie-urilor face imposibila autentificarea si plasarea de comenzi pe HainescuOutlet.

Cookieurile NU sunt virusi! Ele folosesc formate text. Nu sunt alcatuite din bucati de cod asa ca nu pot fi executate nici nu pot auto-rula. In consecinta, nu se pot duplica sau replica pe alte retele pentru a se rula sau replica din nou. 

Nu utilizam cookie-uri pentru a stoca informatii ale cardurilor, adrese sau alte informatii personale!

      16. INFORMATII LEGALE / RASPUNDEREA SOCIETATII 

S.C. ALA & ADI OUTLET  S.R.L. nu poate fi facuta raspunzatoare pentru nici o pierdere in situatia in care aceasta este cauzata de nerespectarea prezentelor termene si conditii/CONTRACTULUI si celorlalte instructiuni mentionate pe MAGAZIN ONLINE. 

S.C. ALA & ADI OUTLET  S.R.L. nu raspunde, de asemenea, pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii MAGAZIN ONLINE-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesarii anumitor link-uri de pe MAGAZINUL ONLINE.  

S.C. ALA & ADI OUTLET  S.R.L. nu este responsabila pentru daune de orice fel pe care CLIENTUL sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre SOCIETATE a oricarei din obligatiile sale conform CONTRACTULUI si pentru daune care rezulta din utilizarea PRODUSELOR si serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea PRODUSELOR. 

      17. GARANTII 

Toate PRODUSELE comercializate de catre S.C. ALA & ADI OUTLET  S.R.L., beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. PRODUSELE sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte. 

Pentru sesizari sau reclamatii legate de PRODUSUL/PRODUSELE achizitionat/e, CUMPARATORII au la dispozitie numerele de telefon 0761 956 030  sau adresa de email contact@hainescuoutlet.ro.

     18. FORTA MAJORA 

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora, in conformitate cu legislatia in vigoare.

     19. LEGEA APLICABILA - JURISDICTIA 

CONTRACTUL este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre S.C. ALA & ADI OUTLET  S.R.L. si CLIENT se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din municipiul Iasi. 

     20. DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALA. 

Toate materialele integrate in acest MAGAZIN ONLINE sunt proprietatea intelectuala a S.C. ALA & ADI OUTLET  S.R.L. sau a companiilor terte ce au transmis dreptul de propietate prin acorduri de utilizare. Aceste materiale nu pot fi copiate sau reproduse, exceptand perioada de care este nevoie sa fie vizualizate online. Totusi, paginile complete ale MAGAZIN ONLINE-ului pot fi tiparite daca sunt destinate a fi folosite in scop strict personal. 

Fara a trece cu vederea aplicabilitatea generala a cel mentionate anterior, S.C. ALA & ADI OUTLET  S.R.L. poate oferi ocazional oportunitatea de a descarca imagini de fundal, economizoare de ecran sau alte programe utilitare prin intermediul magaziului online. 

Intregul continut al site-ului HainescuOutlet - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea S.C. ALA & ADI OUTLET  S.R.L. si a partenerilor sai si este aparat de Legea Pentru Protectia Drepturilor De Autor si de legile privind Proprietatea Intelectuala Si Industriala. 

ATENTIE! Folosirea fara acordul S.C. ALA & ADI OUTLET  S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

     21. DISCLAIMER

Toate fotografiile PRODUSELOR prezentate au caracter informativ si orientativ, pot diferi fata de PRODUSUL vandut. Pot exista cazuri cand imaginea prezentata sa nu fie actualizata la infatisarea curenta/actuala a PRODUSELOR. Fotografiile ambalajelor pot diferi in realitate fata de cele din pozele de pe acest site. Denumirea/ designul, culorile, formele pot diferi in realitate fata de cele din pozele de pe site. Specificatiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ, putand fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Toate prezentarile nu obliga firma producatoare sau pe noi, comerciantul/ furnizorul, in niciun fel fata de CLIENT.